Just Cris
Nagelstudio Just Cris |  mob: 06-30234005
Behandelingen

 

 

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en service

 

 

Just Cris is gespecialiseerd in hand- en nagelverzorging. Steeds meer vrouwen en mannen zien professionele hand- en nagelverzorging als een vanzelfsprekende bijdrage aan hun totale uiterlijk. In de studio worden vakkundige behandelingen gegeven in verschillende hand- en nageltechnieken. Je krijgt bij Just Cris, afhankelijk van je levensstijl of gewoontes,  een advies op maat welke behandeling het beste bij jou past. Bij deze behandelingen wordt erg op kwaliteit gelet, waarbij op de verrichte werkzaamheden volledige garantie wordt gegeven in de vorm van check-ups. Natuurlijk werkt Just Cris alleen met hoogwaardige kwaliteitsproducten van Willa Nails.

 

 

 

Advies op maat

Steeds meer vrouwen en mannen vinden dat een goede hand- en nagelverzorging professionele aandacht verdient. Net als bijvoorbeeld je coiffure is dit een belangrijk onderdeel van je totale uiterlijke verzorging. Je persoonlijke visitekaartje, zeg maar. Je krijgt bij Just Cris, aangepast aan je levensstijl of specifieke wensen, voorafgaand aan de behandeling, een persoonlijk advies op maat over wat voor jou de beste behandeling is.

 

Kwaliteit

Je verwacht natuurlijk een perfect resultaat. Just Cris is gespecialiseerd in hand- en nagelverzorging. Jarenlange ervaring gecombineerd met het gebruik van alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten zijn jouw waarborg voor prachtige handen.

 

Service

Als jij niet 100% tevreden bent, ben ik het ook niet. De bestaande klanten van Just Cris weten al dat ze voor een onvolkomenheid of een kleine beschadiging altijd tussendoor langs kunnen komen. Wel eerst even bellen natuurlijk. Dat kan ook altijd voor advies.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

^